retour-afzender1_1

Retour recht

Uiteraard is het bij ons geen probleem om uw bestelling indien gewenst weer terug te sturen. Het kan voorkomen dat u bijvoorbeeld teveel heeft besteld dan ingeschat. Wij maken hiervan geen probleem. Terugsturen kan bij ons altijd binnen 14 kalenderdagen na factuurdatum, vergeet daarvoor niet eerst contact met ons op te nemen zodat wij weten dat uw bestelling retour komt en zodat wij voor u een inschatting kunnen maken van het bedrag wat u krijgt terug gestort.  

Daarnaast heeft u nadat u de bestelling binnen de termijn van 14 dagen heeft aangemeld voor retour. Een periode van 14 dagen om dit product daadwerkelijk aan ons retour te zenden, de datum van retour melding is hiervoor leidend. 

Houd bij retour zenden rekening dat het niet altijd rendabel is om het terug te zenden. Omdat de verzendkosten vaak hoger zijn dan de bestelling zelf, kan het dus voorkomen dat u er geld bij legt. Wij kunnen u namelijk helaas niet de retourskosten vergoeden, wel het volledige aankoopbedrag indien er aan de voorwaarden is voldaan. De verzendkosten die moeten worden gemaakt om het pakket bij ons retour te krijgen zijn dan ook altijd voor uw rekening.

 

Ook als u de vulling al heeft geopend, maar nog niet gebruikt kunt u het aan ons retour zenden, een reeds aangebroken zak met vulling is ook geen probleem. Uiteraard wordt alleen de hoeveelheid die nog aanwezig is vergoed. Mocht de vulling echter gebruikt zijn dan kunnen wij u helaas niets vergoeden.

 

Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, of als u iets retour wilt zenden, neem dan gerust contact met ons op: info@rovul.nl